Inspekcija noćas upala na nastup Jelene Karleuše

Showbiz 17. sep. 202011:2513 komentara
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

"Tačno je da je zdravstvena inspekcija sinoć bila u rutinskoj kontroli na splavu na kome je nastupala Jelena Karleuša, ali kako su ispoštovane sve mere predostrožnosti zbog pandemije koronavirusa, oni su nakon provere otišli i dalje nije bilo nikakavih problema, niti je podneta bilo kakva prijava protiv vlasnika objekta", potvrđeno je za Nova.rs od strane portparola splava na kom je pevačica nastupala.

Kako su pojedini mediji prethodno objavili, inspekcija Ministarstva zdravlja, upala je sinoć na splav, protiv čijeg je vlasnika navodno podneta prekršajna prijava zbog nepoštovanja epidemioloških mera.

PROČITAJTE JOŠ

Povodom ovih navoda, za Nova.rs oglasila se Jelena Petković, PR splava „Port“, koja je potvrdila da zdravstvena inspekcija jeste dolazila, da su izvršili proveru osoblja i gostiju lokala, ali kako je sve bilo u najboljem redu, oni su ubrzo napustili objekat, te daljih problema nije bilo, a kako kaže Petković, nema govora ni o kakvoj prijavi.

„Nama je zdravlje gostiju i osoblja na prvom mestu. Ovo je ozbiljan lokal, koji vodi računa kako o posetiocima, tako i o osoblju i pevačima koji tu nastupaju. Poštujemo sve propisane epidemiološke mere. Svakom gostu je na ulazu izmerena temperatura, svako je dobio masku i svaki gost koji bi je i skinuo, mi bismo prišli i zamolili da je vrati nazad. Očigledno da je u pitanju medijska senzacija. Potpuno je logično da inspekcija radi svoj posao, a kako je Jelena Karleuša velika zvezda, a ovo veliki klub, nije nikakvo iznenađenje što je inspekcija bila u proveri“, rekla je za Nova.rs portparol „Porta“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar