Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Iako svojim fotografijama, koje objavljuje na društvenim mrežama, u većini slučajeva izaziva zavist kod mladih devojaka širom sveta, 24-godišnja Bela Hadid sada je otkrila i kako u njenom životu nije sve idealno, budući da se bori sa autoimunom bolešću.

PROČITAJTE JOŠ

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju nastalu u garderobi, dok joj frizerka sređuje kosu. Na fotografiji koju je objavila, svetski poznata manekenka prima infuziju u bekstejdžu. Inače, 2012. godine Beli Hadid, ali i njenom tri godine mlađem bratu Envaru Hadidu i majci Jolandi Hadid dijagnostikovana je lajmska bolest.

Reč je o infektivnoj bolesti uzrokovanoj bakterijom Borrelia burgdorferi, koju prenose zaraženi krpelji i može dovesti do hroničnog, multisistemskog oboljenja koji može da zahvati svaki organ, te dovesti do brojnih zdravstvenih komplikacija. Lajmska bolest naziva se i „velikim imitatorom“, budući da njeni simptomi vrlo često podsećaju na simptome drugih bolesti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

Kolike joj probleme stvara lajmska bolest Bela Hadid je otkrila još 2016. godine:

„Život nije uvek onakav kakvim se čini, a najteži deo tog putovanja je što te mnogi osuđuju na račun tvog izgleda, a ne kakav si“, izjavila je ona.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)