Učesnik na audiciji za IDJShow
Photo: IDJ

Među 36 takmičara koje smo gledali na prvoj audiciji za IDJShow, bilo je onih koji su pokupili sve simpatije žirija i publike, ali i onih koji se nisu najbolje snašli.

Tako, pojedini su se zbog ogromne treme paralisali ispred žirija, a videli smo da je bilo i suza, pa i da su takmičari zaboravljali tekst pesama.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, posebno se izdvojio nastup kandidata Mihajla Zarića koji se predstavio autorskom pesmom „Lomilo“.

Iako je pred nastup našem voditelju rekao da se oseća „nikad bolje“, njegovo raspoloženje je tokom izvedbe pesme vidno opalo, posebno jer nije bio zadovoljan svojim nastupom i onim što je pokazao.

– Kako se tebi čini? – upitala ga je IDJCouch Teodora Džehverović.

Učesnici na audiciji za IDJShow
Photo: IDJ

– Odvratno iskreno – rekao je on i tim odgovorom nasmejao publiku.

Snimak sa Mihajlovog nastupa ubrzo je počeo da se širi internetom, a, sudeći prema komentarima fanova našeg šoua, ovak kandidat ih je zabavio, te će ga pojedini i zapratiti na društvenim mrežama.

Prema mišljenju žirija, greška koju je Mihajlo napravio, a koja će ga potencijalno koštati učeća u IDJShow-u, ticala se brzine same matrice.

– Zašto toliko brza matrica za lajv nastup i autorsku pesmu? – upitao ga je Marko Moreno i dodao da je to mnogo teško, te da mu je to najgora greška koju je napravio kada je u pianju ovaj šou, a Teodora dodala:

– Loš odabir pesme. Ne kažem da je loša pesma, već odabir – zaključila je muzička zvezda.

BONUS VIDEO: Survivor najava epizode za 24. mart

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)