Učesnici u IDJShow-u
Photo; IDJ

Takmičari u IDJShow-u Natalie Balmix i Stefan Maljković svojim duetskim nastupom, koji smo imali prilike da ispratimo juče na IDJTV kanalu, osvojio je srca publike i žirija.

Oni su nastupali sa pesmom „Dva aviona“ od Emine Jahović i Željka Joksimovića i tom prilikom pokazali neverovatne glasovne sposobnosti i magičnu emociju.

PROČITAJTE JOŠ

Iako su mnogi navikli da vide Stefana mirnog, povučenog i stidljivog, on je ovog puta zajedno sa Natalie izveo vrlo emotivnu koreografiju koja je mnoge uzdrmala.

Ono što se posebno dopalo publici je i trenutak kada naš kandidat džentlmenski klekne na jedno koleno i ljubi ruku svojoj koleginici.

Za tu scensku izvedbu takmičari su vežbali na probama, a tada je Natalie otkrila pred našim kamerama da nije bila sigurna da će Maljković prihavtiti da „izađe iz okvira“:

„Mislila sam da neće hteti da izađe iz svojih okvira, ali stvarno se pokazao u najboljem svetlu. Baš smo kliknuli i kao osobe i glasovi su nam se baš lepo sklopili“, poručila je ona i dodala:

„Stefan je jedna jako dobra osoba, nije kvaran, smešan je, ima jako dobar humor ali ga krije. Naravno, sjajan je pevač“, istakla je kandidatkinja.

BONUS VIDEO: Konstrakta i Duška Vučinić iz Torina poručuju: Vidimo se u finalu!

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)