Natalie Balmix
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Učesnica IDJShow-a Natalie Balmix izbacila je svoju prvu numeru i spot pod nazivom "Lomi me", koja će po prognozi gledalaca za jako kratko vreme osvojiti sva srca publike.

Pored odličnih vokalnih sposobnosti koje prikazuje ova takmičarka, koreografski delovi u spotu su i te kako zahtevni, a vidno je da se Natalie odlično snašla.

PROČITAJTE JOŠ

Numeru je radila zajedno sa njenim mentorom Darkom Dimitrovim, koji je zaslužan za muziku, tekst, aranžman i miks.

Iako se Natalie pronašla u svim žanrovima muzike, mnogi su bili u neizvesnosti koji žanr će sada odabrati, pa je učesnica show-a odlučila da njena pesma bude u pop fazonu i prikazala se po mišljenju publike u odličnom svetlu.

Komentari žirija u jučerašnjoj epizodi IDJShow-a bili su i više nego odlični, a ništa manje pohvala nije dobila i od publike, koja je svoje utiske podelila ispod linka na jutjubu.

„Pesma ubija! Takav ubitačan ritam, fantasticno! „, „Dobili smo pobednicu“, „Zna se ko dobro dominira…. Bravo curo“ – samo su neki od komentara koji krase Natalin spot.

Pesma će biti pravi letnji hit, a mi verujemo da su Natalie i ceo Darkov tim koji stoji iza nje i više nego ponosni na njeno dosadašnje učešće u muzičkom takmičenju IDJShow.

Pesmu i spot možete pogledati na IDJVideos Jutjub kanalu ili na linku ispod:

BONUS VIDEO: Natalie Balmix IDJ

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)