Učesnica u IDJShow-u
Photo: IDJ

Natalie Balmix je pevačica i takmičar IDJShow-a, koja i te kako privlači pažnju publike, svojom pojavom, scenskim nastupom i neverovatnim vokalnim sposobnostima.

Natalie je imala izuzetno težak i odgovoran zadatak u prošlonedeljnoj emisiji, jer je morala da pokaže kako se snalazi u tri različita žanra.

PROČITAJTE JOŠ

Zahvaljujući svojim radom i trudom, pevanje je znatno poboljšala i kako kaže stručni žiri iz emisije u emisiju je sve bolja.

– Po meni si do sada bila najbolja od svih – oduševljeno je prokomentarisao Darko Dimitrov, koji smatra da je Natalie imala veoma veliku odgovornost zbog toga što je morala intonacijski da isprati sve tri pesme.

Učesnici u IDJShow-u
Photo: IDJ

Mlada pevačica je IDJCouc-eve iznenadila i pevanjem, ali i ponašanjem na bini koje je veoma bitno za ovu fazu takmičenja.

Teodora Džehverović je istakla da joj se celokupan performans jako dopao, što je Wajwai-ja napravilo ljubomornim jer on ne dobija često lepe komplimente od zanosne riđokose.

Iako se Natali pokazala u pravom svetlu, Relja je imao da istakne malu zamerku.

– Moraš da se potrudiš da probudiš publiku i da je digneš na noge – dodao je Relja Popović.

Podsećamo, Natalie je u ovoj epizodi IDJShow-a podelila teške detalje iz svog privatnog života i dotakla se teme o svom sinu Ivanu i o tome kako se nosi sa tim da bude samohrana majka.

BONUS VIDEO: Jovana Tomić otkrila zašto je plakala kada je Ramiz izbačen iz Survivora

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Komentari

Svi komentari (0)