„Idi u penziju“: Dino Merlin i Senidah pokrenuli rat na netu

Showbiz 02. jan. 202111:32 > 11:42
Podeli:
Foto:Promo

Tokom onlajn koncerta povodom dočeka 2021. godine, pevač Dino Merlin predstavio je publici svoj novi duet sa popularnom regionalnom zvezdom Senidah, koji nosi naziv "Dođi". Spot od objavljivanja do danas broji više od milion i po pregleda. Reakcije fanova su ipak mešovite.

Najava ove neočekivane muzičke saradnje na društvenim mrežama izazvala je veliku pažnju, a Dino Merlin i Senidah se nadaju da će duet “Dođi” ponoviti veliki uspeh i slušanost koju ima Merlonov hit “Mi”.

Reakcije fanova na Tviteru su ipak podeljene, ima i onih koji smatraju da pesma i nije naročito dobra, iako su većinski saglasni u tome da „spot gori“.

„Sećate se Slavujke iz BB Showa, evo kako ona danas izgleda“, našalio se jedan korisnik Tvitera, podelivši Senidinu fotografiju iz spota.

„2021. je tek počela a Dino Merlin i Senidah su nam već dali kandidata za najgoru pesmu godine“, glasi jedan od komentara na Tviteru.

„Kod Dina Merlina i Senide u pesmi jedino spot i onaj refren na kraju su dobri, ostalo NOT“, rekao je jedan korisnik Tvitera.

„Posle ovog dueta sa Merlinom, Senidah bi mogla da se penzioniše“, glasi još jedan od komentara.

„Nepopularno mišljenje: Nova pesma Dina Merlina i Senidah uopšte nije dobra“, napisao je još jedan korisnik Tvitera.

Bilo je i onih koji su „branili“ duet na mrežama, navodeći da razumeju različite ukuse, te da se njima pesma dopada.

„Razumem da svi imamo drugačiji ukus, ali ne razumem zašto pesma dobija ovoliki hejt. Spot je spektakularan, pesma ima vajb, tekst je dobar, Senidin glas je fenomenalan kao i uvek“, glasi jedan od komentara.

„Dobar su spoj“, napisao je jedan korisnik Tvitera.

„Mene iskreno vozi Senidah“, glasi još jedan od komentara.

Video-spot za pesmu “Dođi”, koju je napisao Dino Merlin, snimali su u Sarajevu i Lukomiru, a režirala ga je slovenska rediteljka Kukla, koja potpisuje i spot za pesmu”Mi”.

Pesmu možete preslušati u nastavku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar