Holivudski nevaljaci, slavne tate koje su šarale s dadiljama

Showbiz 12. sep. 202020:00
Podeli:
Ethan Hawke, Gavin Rossdale, Arnold Schwarzenegger
Foto:EPA/MIKE NELSON/EPA-EFE/ALEXANDRA WEY/EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Holivudski brakovi često su na klimavim nogama. Zvezde se rastaju uglavnom zbog prebukiranih rasporeda, užasne količine slave i posla, i nemogućnosti da provode puno vremena zajedno. S vremena na vreme, javljaju se i skandalozne prevare.

Pojedne slavne tate tako su se zanele, te su svoje slavne supruge zamenili dadiljama. Neki od muškaraca toliko su bili zaljubljeni u bebisiterke koje su pazile na njihove naslednike da su na kraju ostali sa njima.

PROČITAJTE JOŠ

Gevin Rosdejl

Gven i Gevin bili su 13 godina u braku, imaju tri sina i važili su za jedan od najskladnijih parova. Ipak, onda je kao grom iz vedra neba stiglo saopštenje da se pevačica i frontmen benda Buš razvode 2015. godine. Brzo su se pojavile informacije da je Gevin prevario pevačicu sa dadiljom njihovih sinova Mindi Man, a da se nešto stvarno dešava, Gven su upozorili prijatelji.

Rosdejl je tri godine imao aferu sa ženom koja je brinula o njihovoj deci, a izvori tvrde da je on insistirao da njihovo troje dece sa njim ide na turneju, a sa dadiljom bi imao seks u autobusu čim bi deca zaspala. Dadilja Mindi je počela da kopira pevačicu, oblačila je isto što i ona, pa je čak počela i da se hrani kao ona.

Izvori su tvrdili da, čim bi Gven kupila novu torbicu ili počela da vežba na novi način, Mindi bi odmah to kopirala. Kada je Gven saznala za ovu aferu, odmah je podnela zahtev za razvod. Ona je potom našla sreću u vezi sa kolegom Blejkom Šeltonom, a Rosdejl se retko pojavljuje u javnosti, mada je izjavio da i, pored prevare, nije želeo da se razvede.

Itan Hok

Možda najpoznatiji primer za to koliko dadilje mogu biti opasne po brak holivudskih zvezda su Itan Hok i Uma Turman.

Njih dvoje su se razveli 2005, nakon pet godina braka, a glumac se vrlo brzo nakon razvoda oženio dadiljom svoje dece Rajan Šohjuz. Iz braka sa Umom Itan ima dvoje dece, baš kao i u braku sa Rajan, koji još uvek traje. Ali Hok i danas tvrdi kako se njih dvoje nisu spetljali za vreme njegovog braka sa Umom.

„Znam da ljudi zamišljaju neki scenario u stilu „Moje pesme, moji snovi“, ali Rajan i ja smo se zaljubili nakon što ona više nije radila za mene „, rekao je Itan, koji i danas tvrdi da je uzrok razvoda sa Umom bilo nešto potpuno drugo, dok njegovi poznanici tvrde suprotno.

Arnold Švarceneger

Priča poznatog glumca dokaz je da nijedna tajna ne može zauvek da ostane tajna. Arnold je svoju suprugu prevario mnogo godina pre nego što je ona to otkrila. I ne samo to.

Holivudski glumac je sa dadiljom svoje dece dobio i dete. Mildred Baena je rodila sina legendarnom Terminatoru, koji sada ima 22 godine. Interesantno je da je ona glumcu rodila sina samo nekoliko dana pre nego što mu je supruga Marija Šrajver podarila sina Kristofera.

Kada je afera godinama kasnije otkrivena, supruga filmskog Terminatora odlučila je da stavi tačku na njihov brak. Arnold i dalje finansijski podržava vanbračnog sina Džozefa Baenu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar