Foto:AGENCE / ANGELI / Bestimage / Profimedia

Zvezda filmova "Love Actually" i "Notting Hill" verovatno je najpoznatiji primer slavne osobe uhvaćene s prostitutkom. On je uhvaćen u Los Anđelesu 1995. s Divajn Braun (pravog imena Stela Meri Tompson) i odmah je priznao krivicu, pa je dobio simboličnu novčanu kaznu i dve godine uslovno. Sada je, posle toliko godina, otkrio zašto se upustio u takvo nešto.

PROČITAJTE JOŠ

„Mislim da znate u životu šta je dobra, a šta loša stvar. E, pa ja sam učinio lošu, i to je to“, rekao je ubrzo nakon skandala s prostitutkom u emisiji Džeja Lena. Hju Grant je bio tada u vezi s glumicom Elizabet Harli. Ona mu je oprostila taj incident, ali ipak su kasnije, nakon 13 godina veze 2000. godine, raskinuli.

U novom intervjuu na WTF podcastu Marka Marona, britanska zvezda priznala je da je nelagoda nakon gledanja holivudskog debitantskog filma „Nine Months“ (Devet meseci) dovela do incidenta. Prisećajući se skandala rekao je:

„Film je trebao da izađe nedelju ili dve nakon toga i imao sam loš predosećaj. Kad sam otišao da pogledam projekciju, svi su u njemu bili briljantni, a ja sam bio tako grozan.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hugh Grant (@hughgrant__official)

Preispitivao je svoju ulogu u romantičnoj komediji u kojoj je glumio uz Džulijen Mur i Robina Vilijamsa.

„Jednostavno sam se razočarao u sebe. Ne znam šta se događalo“, priznao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Uprkos njegovoj zabrinutosti, film je debitovao na 3. mestu američke blagajne, s početnim ulogom od 12,5 miliona dolara pre nego što je zaradio 138,5 miliona dolara širom sveta.

„Film je dobro prošao na bioskopskim blagajnama, a mislim da je Holivudu najviše stalo do toga“, smatra glumac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hugh Grant (@hughgrant__official)

Hju je nekada bio jedan od najpoželjnijih holivudskih frajera, veći deo života je živeo lagodnim životom. Godine 2011. objavio je da čeka bebu s Tinglan Hong, s kojom je dobio ćerku Tabatu i sina Feliksa. Zatim je dobio dete s Anom Eberstajn, s kojom se 2018. venčao, a par je u braku dobio još dvoje dece.

Na temu očinstva je svojevremeno rekao: ‘Totalno je iscrpljujuće pokušavati da budeš mlad otac u telu starca, a shvatio sam da ne možeš da imaš ni mamurluk kad imaš 60 godina i petoro male dece u kući. Ali isplatilo se. U potpunosti.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.