HBO nas novom serijom od korone odvlači u centar HIV virusa

Film 24. jan. 202109:20 > 10:13
Podeli:
Foto:Promo/IMDb/Channel 4

Dok se današnji svet i dalje bori sa koronavirusom, Rusel Dejvis nas sa svojom novom serijom vraća u Britaniju osamdesetih, kada se pojavio virus HIV-a koji je pokosio mnoge mlade ljude koji su samo želeli da se zabave i da provedu svoje dvadesete najbolje što mogu.

Prethodnom svojom serijom, Years and Years, Dejvis nas je odveo u blisku budućnost. Mračnu skoro pa kao sadašnjica koju živimo. U novoj seriji, Its A Sin, priča nas vraća u gej London osamdesetih.

PROČITAJTE JOŠ

Serija “To je greh” istražuje prijateljstvo i ljubav tokom krize AIDS-a 1980-ih, iz ugla trojice mladih gej muškaraca koji započinju novi život u Londonu. U senci AIDS-a, oni su odlučni da žive i vole strasnije nego ikad.

Sve počinje mladalički i bezbrižno. Nekoliko mladih momaka je jedva čekalo da pobegne iz svojih malih gradova, i da se dokopa Londona, glavnog grada u kom bi mogli da opuštenije budu ono što jesu i ono što žele. Međutim, nad besanim noćima žurki i casual seksa, nadvija se senka čudnog virusa koji dolazi iz Amerike, a niko baš nije siguran kako radi – ali zovu ga i gej kuga.

Predvodnik cele serije, i centar pažnje je Oli Aleksandar, glavni pevač grupe Years and Years.

Sve epizode prve sezone su od juče zvanično dostupne na HBO GO.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar