Haris Džinović: Izbegavam da pevam svoje pesme u kafani

Showbiz 21. avg. 202023:49
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

"Šaban Šaulić i ja smo davno umeli da sedimo u kafani i pevamo jedan drugom. Uglavnom smo pevali tuđe pesme, najčešće sevdalinke, ne naše. Družili smo se preko 40 godina, a zanimljivo je da nikada nismo zajedno otišli u kafanu da bi se napili. Imali smo običaj da zasednemo uz klopicu pa nam se omakne", rekao je kralj meraka.

PROČITAJTE JOŠ

Pevač Haris Džinović otkako je počeo da se bavi muzikom ne prelazi preko nekih svojih stavova, pa čak ni za veliki novac. Važi za druželjubivu osobu i džentlmena koji ima običaj da zasedne sa prijateljima i saradnicima u kafani do ranih jutarnjih sati, ali se nikada ne opija. Kralj meraka čak izbegava i da peva svoje pesme na privatnim skupovima, osim ako neko nema jaku želju za tim.

„Ne volim da se bahatim u kafani. Kada se privatno sastanem sa prijateljima, izbegavam da pevam svoje pesme u kafani, osim ako neko insistira. Isto tako ne uzimam bakšiš kad negde pevam. Ja nisam konobar nego pevač. Imam svoj honorar, odnosno cenu i preko toga ne prelazim“, rekao je folker i dodao da mu nedostaju sedeljke sa pokojnim kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem.

Foto:E-Stock/Miloš Rafailović

„Šaban i ja smo davno umeli da sedimo u kafani i pevamo jedan drugom. Uglavnom smo pevali tuđe pesme, najčešće sevdalinke, ne naše. Družili smo se preko 40 godina, a zanimljivo je da nikada nismo zajedno otišli u kafanu da bi se napili. Imali smo običaj da zasednemo uz klopicu pa nam se omakne“, završava Džinović.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar