Foto:EPA/WILL OLIVER

Pop pevač Hari Stajls prvi je muškarac u istoriji magazina Vogue, koji se našao na njihovoj naslovnoj strani, za 127 godina postojanja časopisa.

Mladi pevač je za potrebe fotošutinga odenuo haljinu, a kako je u samom intervjuu priznao, on obožava da oblači žensku garderobu.

Nije tajna da je Stajls, nakon što je napustio One Direction, postao prava modna ikona. Tokom proteklih nekoliko godina, često je oblačio „čudnjikavu“ garderobu i eksperimentisao sa sopstvenom seksualnošću, maskulinitetom i imidžom koji strejt muškarac gradi u današnjem svetu.

Ono zbog čega dobija komplimente poslednjih godina jeste i činjenica da se ne boji da nosi komade koji su tradicionalno bili rezervisani za žene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Odeven je u Gucci jaknu i haljinu na naslovnoj strani, dok u editorijalu nosi različite haljine.

„Jednom kada obrišete grnicu između toga šta je garderoba za muškarce, a šta za žene, otvara vam se novo polje u kome možete da se igrate“,  rekao je Hari.

„Ponekad šetam radnjama, gledam žensku garderobu i razmišljam koliko je sjajna. Tako je sa svime u životu: kad god sebi postavite neke granice, samo se ograničavate. Toliko je uživanja u igri sa garderobom. Nikada nisam previše razmišljao o tome šta to znači“, dodao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Hari je istakao i da ga stilista Hari Lambert u potpunosti razume, te da podjednako voli da se igra sa odevnim kombinacijama.

„Ne možete preterati sa odevanjem. Ne postoji takva stvar. Moji muzički idoli – Princ, Dejvid Bouvi, Elvis, Fredi Merkjuri, Elton Džon – svi su šumeni. To me je oduševljavalo kad sam bio klinac. Sada oblačim flambojantne stvari i ne čini mi se nimalo ludim“ rekao je i zaključio:

„Odeća je tu da nas zabavi i da eksperimentišemo i igramo se.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)