„Halo halo“ i „Grand magazin“ u potpuno novom ruhu

Showbiz 18. sep. 202017:08
Podeli:
Foto:Nova S

"Grand" televizija za svoju publiku je pripremila velika iznenađenja kada je u pitanju jesenja programska šema, među kojima će se naći i dobro poznate omiljene emisije "Halo halo" i "Grand magazin".

PROČITAJTE JOŠ

Vesna Milanović i Dragana Katić svakog utorka uživo od 20 časova pripremaju su mnoštvo iznenađenja, a koliko su uzbuđene zbog nove sezone otkrile su za Nova.rs.

„Emisija ‘Halo halo’ je dinamična, obogaćena prilozima iz života naših gostiju, ali i protkana lepim emocijama. Veliko zadovoljstvo predstavljaju nam ukjučenja gledalaca, koji svojim zapažanjima daju poseban pečat emisiji. Trudimo se da ugostimo sve one pevače koji imaju kredibilitet i poštovanje na muzičkoj sceni, ali i da damo šansu mladim talentima, pa je zato naša emisija ona u koju svi rado dolaze“, rekla je Dragana za naš portal.

„Reč je o emisiji koja se emituje uživo, što Dragani i meni daje posebnu vrstu adrenalina. Ali, kako se nas dve i privatno družimo i poznajemo odlično, nema nepredviđenih situacija koje bi nas omele da ‘Halo halo’ bude zabavna, dinamična i pitka za sve gledaoce. Baš kao i oni, i nas dve najviše volimo iznenađenja kojima obično obradujemo goste! Jer, niko nije imun na lepe emocije“, kaže Vesna Milanović, voditeljka emisije „Halo halo“ i PR „Grand“ produkcije.

Osim emisije „Halo halo“, na jesenjoj programskoj šemi neizostavan je i dobro poznati „Grand magazin“, koji uvek prati aktuelnosti sa zanimljivim gostima i voditeljima, a emituje se uživo svakog radnog dana od 12 časova.

„Trudiću se da svojim idejama osvežim Grand magazin i učinim ga emisijom koja se željno iščekuje. Moje sjajne kolege i ja potrudićemo se da svakog radnog dana od 12 do 15 časova naše gledaoce učinimo srećnim i uverimo ih da im daljinski upravljač nije potreban kada je Magazin na ekranu“, kaže za Nova.rs Siniša Medić, novi urednik emisije „Grand magazin“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar