Glamurozne luks žurke JK: Akrobacije, brdo torti i poklona

Showbiz 12. sep. 202009:51
Podeli:
Jelena Karleuša
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Jelena Karleuša je srpska zvezda kao ni jedna druga. Ne samo da, uprkos tome što skoro deset godina nije objavila album, i dalje oduševljava domaću javnost svojim modnim kombinacijama, a svaka njena pesma postane prva u trendingu, već i njene privatne žurke podsećaju na luks holivudske partije koje viđamo samo u američkim tinejdž serijama.

Tokom ovog leta, organizovala je dve takve. Prva je bila proslava njenog rođendana, u svojoj privatnoj vili u Beogradu. Među  gostima je bila i pop pevačica Nataša Bekvalac, inače Jelenina dugogodišnja prijateljica, ali i Dara Bubamara.

Pevačice su zajedno objavljivanje fotografije i video snimke na Instagramu. Jelena je rođendan proslavila u beloj, otvorenoj haljini, a Bekvalčeva je nosila bež pantalone.

Prema zabeleženom na društvenim mrežama, Karleuša je u jednom trenutku skočila u bazen, što je izazvalo ovacije gostiju.

View this post on Instagram

Bday ?? (more pics soon)

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Na rođendanu su bile i Karleušine ćerke, Nika i Atina, ali i dugogodišnji poslovni saradnici.

Domaća javnost je tada bila oduševljena raskošem, i iako se činilo da ne može da nadmaši sebe, to je učinila proslavljajući rođendan svojim ćerkama.

Sve je ukrasila ružičastim i plavim balonima i perjem. Goste su dočekali stolovi s postavljenim tanjirima. Na stolu je bilo postavljeno ponešto za grickanje i baloni na kojima su ispisana imena Nike i Atine. Osim toga, Karleuša je unajmila akrobate kako bi zabavljali goste na rođendanu. Slatkiša nije nedostajalo, a devojke su dobile i nekoliko torti. Unajmila je i konobare koji su tokom večeri za devojke doneli još dve velike torte. Pridržavali su se epidemioloških mera pa su nosili zaštitne maske, a sve se odvijalo na otvorenom.

View this post on Instagram

BABY

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar