Podeli
Foto: Nova.rs

Muzičar Vlado Georgiev podelio je na Tviteru vest portala "N1" u kojem se navodi da je ministar odbrane Aleksandar Vulin bio prvi srpski zvaničnik koji je čestitao opoziciji u Crnoj Gori pobedu na izborima. On je istakao da to "nije njegova šoljica čaja", kao i da Srbiju više interesuju pregovori oko Kosova i Metohije.

“Može li neko da kaže ovom marginalcu da ovo nije njegova šolja čaja? Niti je šolja čaja Srbije. Ovo je isključivo stvar naroda u Crnoj Gori! Građanu Srbije su trenutno zainteresovani za vaš igrokaz po pitanju Kosova i Metohije na “pregovorima” u USA”, napisao je Vlado na Tviteru.

U tekstu objavljenom na portalu “N1” piše da je ministar odbrane Aleksandar Vulin čestitao pobedničkim listama na izborima u Crnoj Gori i ocenio da bi onaj ko bi bio spreman da proda glasove onih koji su ga izabrali osatao zapisan u istoriji kao “nepomenik i bezimenik”.

PROČITAJTE JOŠ

“Građani Crne Gore su glasali da sami brinu o svojoj sudbini i da im ni (Hašim) Tači ni (Edi) Rama ne odlučuju ko su im prijatelji i sa kime će da žive. Crna Gora se vratila sebi, plima se promenila, više ništa neće biti isto”, izjavio je Vulin, koji je i predsednik vladajućeg Pokreta socijalista.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar