Gagi Jovanović za Nova.rs otkrio nadimak iz mladosti

Podeli:
Dragan Jovanović
Foto:Ivan Dinić/Nova S

Legendarni glumac Dragan Gagi Jovanović, prisetio se za Nova.rs svoje prve uloge u filmu "Šta radiš večeras", otkrivši tako čitaocima našeg portala da mu je prvi nadimak bio "Jovke".

Kako je ispričao, imena u filmu su dobijali na osnovu nadimaka iz života. On je, kaže, u društvu nekada bio poznat kao Jovke.

PROČITAJTE JOŠ

„Mislim da je moja prva uloga bila u filmu ‘Šta radiš večeras’. To je bio polu-studentski film, sastavljen iz tri priče. Ne sećam se mnogo te uloge i snimanja, ipak je prošlo skoro četrdeset godina“, rekao je glumac kroz smeh za Nova.rs.

„Sećam se samo da smo igrali likove čiji su nadimci bili iz života, a mene su tada zvali Jovke. To je bio moj nadimak iz mlađih dana, a tek su me posle prozvali Gagi. Tad je Jovke i otišao, tada su me zadnji put tako zvali“, rekao je za naš portal glumac Dragan Gagi Jovanović.

„Šta radiš večeras“ je jugoslovenski film snimljen 1988. godine. Film je sastavljen iz tri priče: Amsterdam, Kravata obavezna i Apsolutni sluh. Režirali su ga Predrag Velinović, Ivan Markov i Janko Baljak. Scenario su napisali Velinović, Baljak, Ivan Lalić, Ivan Panić i Zoran Bačić.

Gagi Jovanović je u filmu glumio i sa Nikolom Kojom, Predragom Tomanovićem, Vesna Stanojević…

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar