Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Pevačica Marina Visković zaigrala se u Fotošopu i potpuno promenila izgled svog tela, ali namerno, i tako izazvala brojne reakcije svojih pratilaca na ovoj društvenoj. Naime, Marina je suzila struk, povećala grudi i kukove, produžila i suzila noge do neprirodnih razmera, ali je i pored svog tela izmenila i pozadinu fotografija.

Pevačica je namerno svoje fotografije do neprepoznatljivosti obradila u pomenutom programu, a zatim ih je vidno nerealne objavila na društvenoj mreži Instagram, gde je pitala svoje pratioce šta misle o trendu menjanja ličnog opisa na društvenim platormama.

PROČITAJTE JOŠ

„Da li vam se dopada moj Fotošop? Zanima me šta mislite o tome i do koje granice ste spremni da menjate sliku o sebi? Lep dan vam želim“, napisala je pevačica u opisu, nateravši tako korisnike Instagrama da razmisle pre nego objave svoje „istuširane“ fotografije.

Marina je izavala brojne reakcije, pa su tako u komentarima svi saglasni da previše Fotošopa ne izgleda lepo, a bilo je i onih koji su joj ironično poručili da je „top“.

„Prepade me!“, „Meni je ovo prelepo“, „Užas, do koje granice idu neke devojke“, „Objasnila si!“, „Naravo da je ovo katrastrofa i smešno“, neki su od komentara ispod njene objave.

Njen cilj je jasan – stavljanje do znanja da je Fotošop i drastično menjanje svog izgleda ono što devojke, a ni momci, nikako ne bi trebalo da rade.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)