Aleksandar Vučić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Aleksandar Vučić je direktno iz Vašingtona bio u dvodnevnoj poseti Briselu, a osim sastanaka sa EU zvaničnicima, čija je tema između ostalog bila i dijalog Beograda i Prištine, predsednik je našao vremena i da se fotografiše sa rijaliti učesnikom Dejanom Stankovićem Kraljem, kako je sam sebe nazvao.

Stanković je na svom Fejsbuk profilu objavio selfi s predsednikom uz opširan opis:

Foto: Facebook/Dejan Stankovic Kralj

PROČITAJTE JOŠ

„Selfi sa predsednikom! Izuzetna mi je čast i veliko zadovoljstvo što sam upoznao predsednika Republike Srbije dok je boravio u Briselu. Zahvaljujem se što mi je izašao u susret, saslušao me, pohvalio zato što u Briselu već 15 godina radim u državnoj školi kao profesor i isto toliko godina kao sudski tumač za flamanski i srpski jezik. Sa završenom teologijom i pedagogijom i pet stranih jezika koje odlično govorim, posle razgovora sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, stekao sam sigurnost da kad god poželim mogu da se vratim u svoju zemlju i svoju karijeru nastavim tamo gde sam rođen i gde pripadam. Živela Srbija“, napisao je Dejan Stanković.

Inače, Dejana Stankovića Kralja javnost je upoznala kada je bio voditelj rijaliti emisije „Luda kuća“, koja se emitovala na televiziji „Hepi“, a koja je prikazivala izmišljene priče ljudi koji su prolazili kroz verbalne, a često i fizičke sukobe.

Neki od naziva epizoda su: „Nema seksa bez kuma“, „Varam devojku sa njenom sestrom“, „Moja devojka ima dečka“, „Elitna VIP prostitucija“ itd.

Emisija „Luda kuća“ emitovala se čak u pet sezona, nakon čega je ukinuta. Jedan od gostiju je bio čovek koji je pričao da je jeo ljudsko meso, a njegova ćerka je tužila televiziju tvrdeći da su zbog gledanosti iskoristili psihički bolesnog čoveka.

Dejan Stanković je 2010. godine učestvovao u rijalitiju „Farma“ na televiziji „Pink“, gde su mu zaštitni znak bili kruna i plašt, koji simbolizuju kralja.

Stanković je 2015. godine čak podneo kandidaturu na konkursu za generalnog direktora RTS, a godinu dana kasnije je najavio da će se kandidovati i za predsednika Srbije.

Nakon ovog neuspeha, godinu dana kasnije postaje učesnik rijalitija „Parovi“ na televiziji „Hepi“.

Trenutno živi i radi u Briselu, kako je i napisao u opisu selfija s predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (44)