(FOTO) Hit dana: Majli Sajrus kao Mira Kosovka

Showbiz 02. mar. 202110:34
Podeli:
Foto: Promo, Instagram/mileycyrus

Ako pripadate mlađoj generaciji, za Miru Kosovku verovatno nikada niste čuli. Hitove Majli Sajrus, s druge strane, definitivno ne možete da zaobiđete. A šta njih dve imaju zajedničko?

Na Tviteru je osvanula fotografija u kojoj pevačica i pop rok zvezda furaju identični autfit.

Mira Kosovka ga je istina, nosila mnogo pre holivudske zvezde. Ipak, verovatnoća da ju je Majli namerno „iskopirala“ je gotovo nikakva.

U svakom slučaju, fotografija govori za sebe, i definitivno će vas nasmejati ovog radnog jutra.

Za mlađe … ko je Mira Kosovka?

Mirjana Petričević je svoju muzičku karijeru zvanično otpočela 1986. godine, tada kao Mira Kosovka.

PROČITAJTE JOŠ

Niko nije mogao da ostane ravnodušan prema njenoj fascinantnoj pojavi, lepoti i neverovatnom talentu. Veliku pažnju privukla je svojom prvom pločom Grešna ti duša koja je vrlo brzo prodata u rekordnim tiražima.

Ipak, najveću pažnju i interesovanje publike stekla je albumom Za šaku ljubavi iz 1988. godine. Može se reći da je ta godina bila odlučujuća u Mirinoj karijeri jer je ovom baladom preko noći osvojila čitavu jugoslovensku publiku. Iste godine, zahvaljujući velikim muzičkim uspesima postaje i zvezda filma Milana Jelića Špijun na štiklama.

Iste godine pojavila se i u filmu Za sada bez dobrog naslova. Na albumu iz 1988. godine nalazi se i kultni duet sa Džejom Ramadanovskim.

Komentari

Vaš komentar