Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Novinarka, autorka i voditeljka emisije "Balkanskom ulicom" koja se trenutno emituje na televiziji Nova S, pored neuobičajenih i urbanih gostiju u novoj sezoni, priuštila je publici još mnogo razloga za priču - modne kombinacije koje su prosto očaravajuće.

Nije kao da do sada nismo navikli da Vesna „servisa“ visoku modu i pleni svojim očaravajućim stajlinzima, ali haljine koje je nosila u proteklih nekoliko epizoda – zaključno sa najnovijom u kojoj je gost bio Saša Kovačević, prosto ostavljaju bez daha.

I ne samo da su žene oduševljene, već i muškarci na mrežama komentarišu da Vesna Dedić u 2020. godini izgleda nikada bolje.

Duga lepršava haljina, gola ramena, skupljena kosa i čoker oko vrata – Vesna je u prethodnoj emisiji pokazala šta znači biti žena od stila.

Nešto elegantnija i misterioznija haljina koju je nosila na snimanju još jedne epizode emisije, takođe je izazvala lavinu reakcija na mrežama. Vesna je fotografiju objavila na svom Instagramu.

Još jedna od modnih kombinacija koju je nosila u novim epizodama, iako bez čokera oko vrata, takođe zaslužuje veliki „wow“.

Za krja, tu je i crna haljina sa otvorenim leđima koja Vesni stoji, jednostavno savršeno.

Emisiju “Balkanskom ulicom” sa ekskluzivnim gostima pratite svakog utorka u 22 časa na televiziji Nova S.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)