Glumac Žarko Laušević u kratkom video obraćanju koje je snimio za emisiju "Veče sa Ivanom Ivanovićem" otkrio je kako je doživeo glumački zadatak koji je imao snimajući seriju "Vreme zla" koja se od 25. oktobra premijerno prikazuje na kanalu NovaS.

Pročitajte još:

Laušević je otkrio koliki je izazov bio za njega da prihvati ulogu u seriji „Vreme zla“ koja je nastala po romanu Dobrice Ćosića.

„Meni lično je ogromno zadovoljstvo istraživati Ćosićev rad kao glumac i mislim da je to veliki izazov za svakog glumca. Meni je zadovolsjtvo bilo toliko povećano zato što se ovog puta bavim Vukašinom Katićem i trebalo je braniti sada to“, rekao je on.

Video pogledajte na početku teksta.

Podsetimo, Nada Šargin, Goran Šušljik i Radovan Vujović bili su gosti nove epizode emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ koja se emituje na televiziji Nova S.

Popularni voditelj ugostio je troje glumaca u svom studiju na Košutnjaku, a sa njima je pričao o najaktuelnijim projektima, uključujući i seriju „Vreme zla“ koja se trenutno emituje na pomenutoj televiziji, a koja je nastala u produkciji United Media.

BONUS VIDEO: Trejler za Vreme Zla

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)