Women of the Night: Serija puna seksa, droge i kriminala

Podeli:
Serija "Women of the night"
Serija "Women of the night". Foto: Netflix/Promo

Netflixova serija "Women of the Night" uvodi nas u svet droge, seksa, kriminala i politike u Amsterdamu, te prilično otvoreno obrađuje ove škakljive teme.

PROČITAJTE JOŠ

U središtu ove holandske kriminalističke drame je Xandra Keizer, čiji je muž Michiel postao glavni čovek za odnose s javnošću gradonačelnika Amsterdama. Tokom proslave suprugovog poslovnog uspeha Xandra uoči uticajne muškarce koje je upoznala dok je radila kao eskort dama.

Ona ponovo sretne i bivšu koleginicu koja sada vodi biznis i više se ne bavi prostitucijom, te na njen nagovor opet ulazi u taj svet seksa i nasilja. Xandrina prijateljica je ubijena i ona je prisiljena da preuzme ulogu šefice i priseća se svoje bolne prošlosti i seksualnog zlostavljanja koje je proživela. Upravo zbog toga se zaštitnički odnosi prema devojkama koje rade za nju.

Međutim, dok donekle uspešno kontroliše posao, stvari izmiču kontroli s njenom ćerkom Lulu, koja je oteta. Ulogu Xandre igra Karina Smulders, a njenog muža igra Matteo van der Grijn. Susan Radder je odglumila Lulu.

Zanimljivo je da se u seriji „Women of The Night“ pojavljuje i poznati hrvatski glumac Zdenko Jelčić. On je odigrao Matteija, jednog od najmoćnijih trgovaca oružjem u Evropi, koji je organizovao zabavu s Xandrinim devojkama za ministre i diplomate.

Xandra od saradnice Marine saznaje da Mattei ima kompleksan seksualan ukus, što gledaoci mogu da vide u dvema epizodama, jedna je posebno uznemirujuća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marta Cera Cerovečki (@martiminx)

Interesantno je i da su dve epizode serije snimljene u Hrvatskoj, a njih je producirao Siniša Juričić. Devojke prirede zabavu za moćnike na hrvatskoj obali i te scene su snimljene u Opatiji i na Lovranu.

Inače, serija „Women of the Night“ ima 10 epizoda.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar