Svi Severinini glumački poduhvati (VIDEO)

Podeli:
Severina
Severina Foto:Screenshot/Youtube/Severina

Pevačica Severina Kojić jedna je od aktera hit spota "Hejt SLOVEni, još ste živi?", koji je u režiji Predraga Ličine snimljen u okviru kampanje protiv govora mržnje. Ona u pomenutom spotu glumi kasirku u supermarketu, a kolege na setu su joj bili glumci Hristina Popović i Goran Bogdan. Ipak, ovo nije jedini put da smo Severinu videli izvan okvira u kojima smo je navikli, odnosno na bini s mikrofonom.

PROČITAJTE JOŠ

Severina nikada nije krila da je gluma još jedna umetnost u koju je zaljubljena, a osim što su njeni koncerti svojevrsni umetnički performans u kome pored pevanja i te kako ima i glume, ona je imala uloge u čak nekoliko filmskih i serijskih ostvarenja.

Poslednji u nizu je dobro poznati spot „Hejt, SLOVEni“, a još jedan projekat na kome je pevačica sarađivala s rediteljem Predragom Ličinom je film „Poslednji Srbin u Hrvatskoj“, iz 2019. godine, gde je Severina imala epizodnu ulogu Frančeske Gambini de la Norde.

Seve je 2012/ 13. igrala i u humorsitičkoj seriji „Nad lipom 35“, gde je doduše glumila sebe.

U filmu „Duhovi Sarajeva“ iz 2007. godine, reditelja Dejana Radonića, Seve je igrala Olju, jednu od glavnih uloga.

„Rooster’s Breakfast“ (u originalu Petelinji zajtrk) je film u kome je reigonalna zvezda glumila sebe. Ovo ostvarenje u slovenačkoj produkciji je takođe iz 2007. godine, a režirao ga je slovenački reditelj Marko Nabersnik.

U TV seriji „Večernja škola: Povratak upisanih“, iz 2005. godine, imala je ulogu narikače Cvije u epizodi „Osveta crne udovice“.

Njena prva uloga je bila davne 2004. godine, gde se pojavila u kratkom filmu „Gde je nestala Slovenija“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar