Sve što znamo o novoj HBO seriji „Nemoguće“

Film 31. mar. 202109:33
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/HBO

U aprilu na HBO GO stiže nova SF serija, koja nosi naziv Nemoguće (The Nevers). U pitanju je epska naučno-fantastična drama o grupi viktorijanskih žena koje se nalaze sa neobičnim sposobnostima, neumoljivim neprijateljima i misijom koja bi mogla da promeni svet.

O čemu se radi u seriji „Nemoguće“ (The Nevers)?

U avgustu 1896. godine, viktorijanski London je prodrman do temelja natprirodnim događajem koji je određenim ljudima, većinom ženama, doneo neuobičajene sposobnosti – od čudesnih do uznemirujućih.

Ipak, bez obzira na njihove „posebnosti“, svi koji pripadaju ovoj novoj potlačenoj klasi su u velikoj opasnosti. Amalija Tru (Laura Donnelli), misteriozna, temperamentna udovica i Penans Ader (Ann Skelly), talentovana mlada izumiteljka, su tu da zaštite ovu nadarenu „siročad“. Kako bi im to pošlo za rukom, moraće da se suoče sa brutalnim silama koje su odlučne da ih unište.

Ko glumi u seriji „Nemoguće“ (The Nevers)?

Glavni lik u seriji opisan je kao „najbezobzirniji, najimpulsivniji, emocionalno oštećeni junak svog vremena“. Njeno ime je Amalia True, što je prilično kul ime za natprirodnu viktorijansku heroinu, a igraće je zvezda Outlander-a Laura Donnelli.

Pored Lore Doneli i En Skeli, u seriji glume i Olivia Williams, u ulozi bogate dobrotvorke Lavinije Bidlou, James Norton, kao bogati i bestidni vlasnik nemoralnog ilegalnog kluba Hugo Svon, Tom Riley, koji igra Lavinijinog nezgrapnog mlađeg brata i Pip Torrens u ulozi lorda Gilberta Masena, visokorangiranog državnog službenika koji vodi bitku protiv glavnih junakinja.

Ben Chaplin glumi inspektora Frenka Mundija, koji je rastrgan između policijskih dužnosti i moralnih načela, Denis O’Hare igra poremećenog doktora Edmunda Haga koji traži izvor ovih supermoći, a Zackary Momoh glumi Horacija Kusensa, doktora u sirotištu koji ima isceliteljske moći. Amy Manson igra smrtonosnu Maladi, koja svoju moć crpi iz bola, a deo njene ekipe je i Eni Karbi, koja ima vatrene moći, a glumi je Rochelle Neal.

Gde gledati seriju? 

Serija će imati premijeru 12. aprila na HBO GO-u, a prva epizoda biće emitovana na HBO kanalu istog dana u 20.00h. Nove epizode na uslugu stižu svake nedelje.

Koliko epizoda ima serija „Nemoguće“ (The Nevers)?

Prvi deo sezone sadržaće šest epizoda, a drugi deo će sadržati još šest epizoda, za koje će datum premijere biti naknadno objavljen.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar