Glumac iz „Euforije“: San mi se ostvario, imao sam seks scenu sa svojim idolom

Film 23. jan. 202219:42 > 19:49
Podeli:
Erik Dejna u seriji Euforija Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Kao i do sada, HBO serija "Euforija" izazvala je ogromnu pažnju javnosti zahvaljujući još jednoj neočekivanoj sceni seksa u drugoj sezoni, a u kojoj je Nejtov otac, Kala, inače jedan od glavnih likova serija, oralno zadovoljavao ko zna koliko decenija mlađeg momka, i to u svega prvih šest minuta nove epizode.

Obožavaoci su ubrzo počeli da tvituju svoje reakcije na prizor bivše zvezde „Uvoda u anatomiju“ – Erika Dejna, koji se nalazi u ovoj potpuno neočekivanoj ulozi. Glumac Kristin Birdsong, koji je taj ko zna koliko decenija mlađi momak, brzo je objavio na svojim društvenim mrežama kao jedan od obožavatelja svojeg starijeg kolege.

PROČITAJTE JOŠ

„Obožavam ga još od detinjstva, on mi je idol“, napisao je glumac na Tviteru.

"Jako sam želeo da budem u ovoj seriji i moj san se ostvario, i to ne samo da glumim, nego i da glumim i imam seks scènu sa svojim idolom i čovekom kojeg sam obožavao otkako sam bio dete", dodao je on.

Objasnio je i da je scena urađeno krajnje profesionalno.

"Naravno, sve što vidite je fejk. Imali smo nekoliko pregrada između nas, tako da nije zaista dodirivao svojim jezikom moje intimne delove, kako to izgleda u seriji", rekao je on dodatno.

Rekao je i još i da su se svi na setu smejali kada je pristao da odigra ovu scenu.

"Pitali su me da li se osećam okej da to snimamo, a ja sam rekao - naravno, snovi se izgleda ipak ostvaruju. Svi su onda prasnuli u smeh", dodao je glumac.

On nije jedini lik iz nove sezone "Euforije" koji je postao viralan na internetu.

Glumac Ansel Pirs se kratko, ali nezaboravno pojavio tokom novogodišnje kućne zabave tokom koje je Kesi – tumači je Sidni Svini, bila prinuđena da se sakrije u kadi kako bi izbegla svoju najbolju prijateljicu, Medi – tumači je Aleksa Demi.

Taman kada je pomislila da je bezbedno izaći iz kade, našla se licem u lice, ili bi trebalo da kažemo licem u penis, sa Pirsovim likom.

I dok je njegov penis tako izleteo napolje da ga svi vide, „momak iz toaleta“ je rekao Kesi da će svejedno morati da sedne na WC šolju i obavi ono po šta je došao.

Srećom, Kesi je izašla iz kupatila pre nego što smo morali da ga gledamo kako radi svoj posao - ili da saznamo šta se dogodilo kada je shvatio da nema na raspolaganju toalet rolne (ili peškira).

„Da, to sam ja u kupatilu. Nije protetika. Imate puno pitanja... i svi ste urnebesni“, rekao je u videu na TikToku objašnjavajući scenu.

BONUS VIDEO: Najpoznatiji negativac Holivuda dobio svoju voštanu figuru

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.