Barbara Strejsend Foto: EPA/BRITTA PEDERSEN

Barbra Strejsend, holivudska diva sa neverovatnim pevačkim sposobnostima, prokomentarisala je nedavno u jednoj emisiji film "A star is born", u kojem glavne uloge tumače Bredli Kuper i Lejdi Gaga. S obzirom na to da je Barabara igrala u istoimenom filmu davne 1976. godine, dala je oštre komentare, koji su uzdrmali javnost.

Strejsend je u prvoj verziji filma „Zvezda je rođena“, iz 1976. godine, glumila zajedno sa Krisom Kristofersonom.

Međutim, ona je podelu uloga nove verzije filma videla drugačije. Kako kaže, želela je da u glavnim ulogama vidi Vila Smita i Bijonse, a ne Lejdi Gagu i Bredlija Kupera.

Film „A star is born“ Foto: Warner Bros

PROČITAJTE JOŠ

„Iz prva kada sam čula da će se to snimati, pomislila sam da bi glavne uloge trebalo da igraju Vil Smit i Bijonse i pomislila sam da je to zanimljivo“, rekla je Barbra Strejsend i dodala:

„Stvarno ga učinite drugačijim, drugačijom muzikom, integrisanim glumcima, mislila sam da je to sjajna ideja. Pa sam se iznenadila kada sam videla koliko je to slično verziji koju sam uradila 1976. godine“, rekla je glumica.

Barbra je istakla da se „ne može raspravljati sa uspehom“ nakon što je film „Zvezda je rođena“ iz 2018. godine zaradio 436 miliona dolara širom sveta, a pesma iz filma, „Shallow“, osvojila Oskara, prenosi „Daily Mail“.

Film je prvobitno snimljen 1937. sa Dženet Gejnor i Fredrik Marč, a zatim je ponovo prepravljen sa Džudi Garland i Džejmsom Mejsonom 1954. godine.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.