Foto: Netflix

Nova Netfliksova serija "Dnevnik jednog žigola", ili "Diary of a Gigolo" za kratko vreme postala je jedna od trenutno najpopularnijih serija na ovoj platformi. Uzbudljiva radnja i dobri glumci razlog su zašto.

Emanuel, kojeg tumači Hesus Kastro, je žigolo koji živi luksuznim životom. Nakon što je preživeo detinjstvo puno nasilja i živeo u siromaštvu, Emanuel uspostavlja vezu sa Minom, koju tumači Adrijana Baraza, poslovnom ženom koja ga uzima pod svoje okrilje i pomaže mu da postane dobro plaćena pratnja.

PROČITAJTE JOŠ

Ali njegova sudbina se menja kada mu Ana, koju tumači Fabiola Kampomanes, jedna od njegovih čestih klijenata, ponudi složen posao: da zavede njenu ćerku Džuliju, koju tumači Viktorija Vajt, kako bi ojačala njeno samopoštovanje.

Foto: Netflix

Sa Džulijinim dolaskom, Emanuel se neočekivano upušta u romantičnu vezu, što ga navodi da preispita svoje životne izbore. Obuzeta ljubomorom zbog sve veće ljubavi koju je i sama podsticala, Ana preti da će ćerki reći istinu o Emanuelu kako bi prekinula njihovu romansu.

Foto: Netflix

Zaslepljen svojom strašću prema Džuliji, Emanuel ne vidi opasnosti koje će uticati na njegovu neizvesnu budućnost sa njom i njegovim životom kao žigolom.

Ova španska drama trenutno se nalazi u pet najpopularnijih na Netfliksovoj globalnoj lestvici.

Trejler možete pogledati u nastavku,

BONUS VIDEO: Anđela Jovanović Nečistu krv može da vidi ceo svet na Netfliksu