Serija u kojoj glumi Đuričko bukvalno srušila Netfliks: Kolaps u par minuta

Film 02. jul 202211:07
Podeli:
Foto: Printscreen / Netflix

Nakon nedelju dana čekanja da se sazna sudbina bivših i sadašnjih stanovnika Hokinsa, drugi deo četvrte sezone serije "Stranger Things" je konačno stigao, a samo nekoliko minuta nakon premijere Netfliks se srušio - bukvalno zablokirao.

Dugo iščekivani završetak četvrte sezone serije „Stranger Things“ pojavio se na Netfliksu juče ujutru, ali samo nekoliko minuta nakon što su stigle poslednje epizode, striming servis se srušio uz poruku korisnicima: „Molimo pokušajte ponovno kasnije.“

PROČITAJTE JOŠ

Tehničke poteškoće dokaz su koliko su obožavatelji uzbuđeni da saznaju šta će da bude sa njihovim omiljenim junacima, a pad servisa podstakao je mnoge uznemirene korisnike da putem Tvitera podele vesti o svojim problemima.

Veliki broj korisnika koji je u istom trenutku pokušao da otvori novu sezonu i odgleda epizode srušio je striming servis.

"Prošlo je pet minuta, i već smo srušili Netfliks", "Nisam upravo odbrojavao sekunde kao da je Nova godina da bi se Netfliks srušio", samo su neki od komentara.

Sajt "DownDetector" potvrdio je više od sedam stotina izveštaja o tehničkim problemima sa striming gigantom.

Serija "Stranger Things" drži Netfliksov rekord u odgledanim minutama. Samo tri dana nakon objave četvrte sezone serija je dostigla ogromnih 287 miliona sati gledanja, dok je "Bridgerton" do tada držao rekord sa 193 miliona sati.

Radnja četvrte sezone počinje šest meseci nakon završetka treće, odnosno nakon bitke kod trgovačkog centra Starcort.

Nikola Đuričko ima jednu od važnih uloga - glumi veoma zapaženog ruskog švercera Jurija koji odlučuje o sudbini ostalih likova u seriji.

BONUS VIDEO: Anđela Jovanović Nečistu krv može da vidi ceo svet na Netfliksu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar