Šerbedžija u Liverpulu posetio omiljeni kafić Džona Lenona

Film 13. jun. 202122:43
Podeli:
Rade Šerbedžija. Foto: Rade Serbedzija/Facebook

Glumac Rade Šerbedžija trenutno boravi u Engleskoj, gde u Londonu snima jednu televizijsku seriju sa Gerijem Oldmanom, koju producira "Apple". Kako njegova ćerka živi u Liverpulu, on je iskoristio slobodno vreme i otputovao kod nje.

Pročitajte još:

Šerbedžijina ćerka Milica je nedavno završila poznatu Muzičku akademiju LIPA koju je osnovao Pol Makartni i sada sa svojim kolegama vredno radi na svom prvom albumu, koji uskoro planira da objavi.

„Prošli smo jedno strašno vreme, godinu i po, skoro dve, zaustavljenog života. Svi znamo kako nam je i šta je, u strahu, panici, u nečemu što nam se ništa pre nije dogodilo u životima. I sad nekako kao da život počinje ponovo, kao da počinju da se događaju stvari koje su se nekada događale, vrata su se otvorila… „, rekao je Šerbedžija.

U svom javljanju na Fejsbuku on je napomenuo da u Londonu trenutno snima za „Apple“ striming platformu.

„Evo ja u Londonu snimam sjajnu televizijsku seriju, producent je kompanija ‘Apple’ i to je prva njihova serija takve vrste, ozbiljna umetnička. Glavna uloga je Gari Oldman, moj omiljeni glumac. Tu je i Kristin Skot Tomas, Džonatan Prajs i pomalo ja. Ponovo na cesti kojom sam krenuo 1992. godine u stranim filmovima“, rekao je Šerbedžija.

On je posetio i kafić u koji je nekad odlazio čuveni Džon Lenon

„Milica je izabrala baš ovu ulicu jer je ovde najčešće sam dolazio Džon Lenon. Možete da zamislite kako je to izgledalo šezdesetih godina. Kažu da je on baš ovde najčešće sedeo, u ovu napuštenu sobu. Živeli, Milice“, rekao je on u snimku i nazdravio.

Pogledajte video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar