Foto: Printscreen / HBO

Ukoliko niste gledali nove epizode Seks i grada, a to planirate - ne čitajte ovaj tekst, jer je pun spojlera. Nakon što su se pojedini fanovi žalili da fali seksa u novoj sezoni, Miranda, koju tumači Sintnija Nikson, iznenadila je sve lezbejskim, vrelim akcionim scenama.

Miranda u novim epizodama deluje kao žena koja je nezadovoljna svojim životom i spremna da ga menja. Dala je otkaz u velikoj korporaciji i posvetila se borbi za ljudska prava, seks u njenom braku je nestao i to je nešto što joj smeta, a kako tvrdi Šarlot, ima i problema sa akoholom, zbog čega gotovo svakodnevno pije.

PROĆITAJTE JOŠ

To se, međutim, menja nakon što upozna nebinarnu voditeljku Če Dijaz. Uz nju proba da puši travu, a u jednom trenutku i započinje seksualno emotivni odnos.

U najnovijoj epizodi Miranda sa Če doživljava orgazam posle puno, puno godina.

Sitnija Nikson je i inače deklarisana kao pripadnik LGBT populacije. Glumica je od 2003. godine bila u braku sa profesorom engleskog Denijem Mozesom sa kojim ima dvoje dece. Međutim sledeće godine su krenuli tračevi koji su se kasnije i potvrdili – da Sintija ima devojku Kristin Marioni,  sa kojom je i danas u vezi. 2004. godine se autovala kao lezbejka i glasna je u aktivizmu za LGBT prava.

BONUS VIDEO: I tek tako… Seks i Grad: Šta nam smeta?

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.