Sandra Bulok, Bred Pit
Foto: EPA-EFE/HAYOUNG JEON, EPA-EFE/DAVID SWANSON

Filmsko ostvarenje "Bullet Train" će svetlost dana u bioskopima ugledati na premijeri koja je najavljena za 8. april 2022. godine. Glavne uloge tumače Sandra Bulok i Bred Pit, a film je zasnovan na popularnoj japanskoj knjizi "Maria Beetle", Kotara Isake.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, iz Soni studija objavili su u ponedeljak tačan datum premijere filma „Bullet Train“, koja će se održati 8. aprila naredne godine. Film može da se pohvali vrhunskom glumačkom ekipom koju predvodi Bred Pit.

Takođe, u filmu uloge tumače: Sandra Bulok, reper Bed Bani, Džoi King, Andre Koji, Brajan Tajri Henri, Majkl Šenon, Aron Tejlor Džonson i Hirojuki Sanada.

„Bullet Train“ zasnovan je na popularnoj japanskoj knjizi „Maria Bertle“, Kotara Isake. Scenario je napisao Zak Olkevič, dok su se među producentima našli Keli Makormik, Dejvid Lič i Antoan Fukua. Izvršni producenti su Riosuke Saegusa, Juma Terada, Brent O Konor i Kat Samik.

Radnja filma odvija se u vozu u Tokiju, gde se nađu grupa ubica i atentatora sa sukobljenim motivima. Scenario je opisan kao kao dobra kombinacija filma „Speed“, Sandre Bulok iz 1994. godine, koji je smešten u autobusu, i trilera „Non stop“ Lijama Nisona iz 2014. godine čija se radnja odvija u avionu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)