Otkriveni novi detalji nastavka Seks i grada: Zverka ipak ostaje živ

Film 11. okt. 202122:17 > 12. okt. 2021 09:06
Podeli:
Kris Not i Sara Džesika Parker
Kris Not i Sara Džesika Parker Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumica Sara Džesika Parker i Kris Not, popularni "Zverka" viđeni su u nedelju kako snimaju scenu za nastavak serije Seks i grad pod nazivom "And Just Like That ...", na mostu Pont des Arts u Parizu

Pročitajte još:

Pešački most vrlo je popularan među parovima koji svoja imena ispisuju na katance i zaključavaju ih za ogradu, a zatim bacaju ključeve u reku Senu u znak svoje ljubavi.

Inače, njih dvoje su poslednju scenu u prvom delu serije Seks i grad snimili upravo u Parizu, kada je Zverka došao po Keri koja je tada bila upravo u gradu ljubavi sa novim dečkom. Naravno, njih dvoje su se s obzirom na to da je bio kraj ipak pomirili.

Kako mnogi nagađaju da će Krisov lik u nastavku umreti, ili se spekuliše da će se Zverka i Keri na kraju ipak razvesti, ova scena ipak je obradovala mnoge fanove kako serije, tako i njihove ljubavi.


Snimanje serije započeto je  u junu ove godine u Njujorku, a kompletna ekipa je u septembru napravila kratku pauzu zbog smrti jednog od glumaca.

Podsetimo, iz produkcije su najavili da će ova sezona pratiti život tri pedesetogodišnje žene u Njujorku, odnosno njihove veze, prijateljstva i karijere.

Nova serija zamišljena je u 10 epizoda, ali je ipak zbog velikog interesovanja produkcija odlučila da snimi i drugu sezonu. Radnja će pratiti dobro poznate likove i njihov sredovečni život, ali bez Samante koju je igrala Kim Katral.

BONUS VIDEO: Adrijana Lima prošetala u Veneciji novu haljinu i novog dečka

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar