Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Ekipa serije "And Just Like That" (nastavka kultnog "Seksa i grada") snimila je mnogo lažnih scena s ciljem da zbuni fanove i tako spreči prerano otkrivanje onoga što će se desiti. Ovu produkcijsku prevaru otkrile su Sintija Nikson i Kristin Dejvis gostujući u emisiji "The Late Show" kod voditelja Stivena Kolberta.

Naime, dosad neviđene mere predostrožnosti protiv takozvanih spojlera preduzete su zato da bi gledaoci neometano mogli da uživaju u dogodovštinama čuvene Keri Bredšo, Mirande Hobs i Šarlot Jork, posebno zbog činjenice da su na ovaj nastavak dugo čekali.

Glavne junakinje su sada starije, iskusnije i zrelije, ali ništa manje zanimljive, britke i očaravajuće u garderobi i cipelama koje bi svaka žena poželela.

PROČITAJTE JOŠ

Snimanje lažnih scena indirektno su potvrdile su Sintija Nikson i Kristin Dejvis u emisiji „The Late Show” kod voditelja Stivena Kolberta, piše Daily Mail.

„Niste valjda to uradili“ upitao ih je tobože iznenađeni Kolbert.

„Možda baš jesmo“, odgovorile su glumice uz zagonetni osmeh.

Potom su se s tugom prisetile voljenog, nedavno preminulog kolegu Vilija Garsona, koji je snimio prve tri epizode serije „And Just Like That“ pre nego što je, u septembru ove godine, preminuo usled raka pankreasa.

Voditelj ove popularne emisije sa žaljenjem je otkrio gledateljima da ne sme da prikaže ni najmanji isečak serije, čak ni lažne scene. Svejedno je pokušavao da izvuče bilo kakav detalj iz svojih gošći, ali su legendarne Miranda i Šarlot ostale neumoljive.

„Želimo da obožavatelji uživaju u seriji. Mislim da je to najbitnije. Uz toliko opreza kojim je sprečeno prerano otkrivanje detalja, nema smisla da to mi sad uradimo“, zaključila je Kristin Dejvis.

Bonus video

„Sex i grad“: Novo ruho bez Zverke i Samante – Duška Jovanić i Ivan Radojčić

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)