Serija Ambasadorova kći Foto: Nova S

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi, od 28. oktobra pokreće tri nova kablovska kanala: Nova Max, Nova Series i Grand nostalgija.

Pored premijere telenovele „Zlatni dvori“, gledaoci će na kanalu Nova Series imati priliku da prate i tursku akciono – dramsku seriju „Jama“ koja donosi priču o mafijaškoj porodici Kočovali, ali i telenovele „Ambasadorova kći“ i „Dva kraljevstva“.

PROČITAJTE JOŠ

„Ambasadorova kći“ je turska hit serija koja je potpuno zaludela ceo region, a glavnu ulogu tumači Neslihan Atagül Dogulu.

U vooj seriji ona tumači odvažnu, ali i nesrećnu lepoticu Nare čije ćemo nastojanje da pomiri svoje osećaje prema mladom Sandžaru pratiti kroz brojne dramatične preokrete koji će biti upotpunjeni emotivnim previranjima. Interesantno je to da su pojedini kadrovi iz serije snimani u Crnoj Gori, a da se u pojedinim epizodama može čuti i srpski jezik.

„Ambasadorova kći“ je serija puna snažnih likova koja okuplja izvrsnu glumačku ekipu, pa ćemo tako imati prilike da osim Nesilah Atagul Dogulu gledamo i Engina Akyureka u ulozi Sandžara kojem je Nare slomila srce, Uraza Kaygilaroglua u ulozi nepredvidivog zavodnika Gediza, Goncu Cilasun kao izrazito nemilosrdnu majku i mnoge druge.

Serija Ambasadorova kći Foto: Nova S

Serija je ogromnu popularnost dostigla u Turskoj, gde je važila za jednu od najgledanijih i najpopularnijih tokom proteklih par godina, a odlično je prošla i kod naših komšija – u Hrvatskoj.

Snimanje je najpre započeto u Mugli, u Turskoj, a potom se nastavilo i u Crnoj Gori – tačnije na trgovima i ulicama Kotora, Budve i Cetinja. Serija važi za jedan od najambicioznijih projekata čuvenog turskog TV kanala „Star“. Primera radi, „Star TV“ je emitovao i „Sulejmana Veličanstvenog“, „Kad lišće pada“ itd.

Kada je projekat sniman u Crnoj Gori tokom 2019. godine, glumačku ekipu nije dočekalo lepo vreme. Uprkos jakoj kiši i hladnom vremenu, turisti su ipak pokazali veliko zanimanje za glavne likove serije, koji su i pored kiše i hladnog vremena privukli pažnju „toplim“ ponašanjem i druženju sa fanovima. Nakon završetka snimanja, set se preslio u Bodrum – odnosno, vratio u Tursku.

BONUS VIDEO: Dodela međunarodne nagrade EMI u Dubrovniku: Poznati iz regiona otkrili svoje omiljene telenovele