Kijanu Rivs
Kijanu Rivs Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Kijanu Rivs je jedan od najomiljenijih glumaca u Holivudu, pa se mnogi raduju kada čuju da će harizmatični glumac igrati novu glavnu ulogu. Tako je i sada, budući da će Kijanu u novom DC-jevom animiranom filmu davati glas Betmenu.

DC je u novom trejleru potvrdio da će Kijanu Rivs dati glas Betmenu u „DC League of Super-Pets“, animiranoj komediji o ljubimcima Supermena i Betmena, koji imaju iste moći kao ovi superheroji.

POGLEDAJTE JOŠ:

Pored Rivsa, u ovom projektu učestvovaće i Dvejn Džonson, koji će davati glas Kriptu, Supermenovom psu, kao i Džon Krasinski koji će igrati Supermena.

Ovaj animirani film trebalo bi da počne da se prikazuje u maju 2022, tako da će filmovi o Betmenu definitivno obeležiti godinu, budući da je pre nekoliko dana bila premijera filma o Betmenu, u kom glavnu ulogu tumači Robert Patinson.

Robert Patison u filmu Betmen
Robert Patison u filmu Betmen Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Novi „Betmen“ je već sada okarakterisan kao najmračniji film o ovom superheroju do sada. Film već danima privlači veliku pažnju publike, a Robert Patinson je otkrio da je zbog ove uloge bio na posebnom režimu ishrane, kao i da je pazio na količinu vode koju pije u toku dana.

Nema sumnje da će i animirana verzija Betmena biti veoma popularna, a trejler možete pogledati u nastavku.

BONUS VIDEO: Crnogorski kandidat za Oskara: „Posle zime“ film o problemima mlađih generacija

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)