Malci Foto: Promo

Omiljena urnebesna žuta stvorenja koja i deci i odraslima mame osmehe i najsimpatičniji filmski zlikovac Gru u svojoj novoj avanturi našli su put do srca domaće publike.

Od 25. juna, od kada se film „Malci 2 – Gruov početak“ prikazuje u domaćim bioskopima, skoro 130 000 gledalaca uživalo je u dogodovštinama Kevina, Stjuarta, Boba i novog Malca Otoa, i još uvek puni bioskopske sale.

PROČITAJTE JOŠ

Fantastična animacija, voljeni likovi, dinamična priča, kao i neponovljiva sinhronizacija oduševili su publiku i sa razlogom ovaj film postao je najuspešniji u franšizi i po broju gledalaca i po zaradi na bioskopskim blagajnama.

O filmu

Kada je zloglasna superzlikovačka supergrupa Zlokobna Šestorka svrgla svog vođu, legendarnog majstora borilačkih veština Vilija Kobru (oskarovac Alan Arkin) – Gru, njihov najverniji obožavalac, dobija priliku da postane novi član. Zlokobna Šestorka nije oduševljena malenim zlikovcem u pokušaju, ali kada ih Gru nadmudri (i razbesni) postaće smrtni neprijatelj esencije zla. Dok je Gru u bekstvu, Malci će pokušati da savladaju veštinu kung fua, kako bi ga spasili, a Gru otkriva da je čak i zlikovcu potrebna pomoć prijatelja.

U našim bioskopima film se prikazuje titlovano i sinhronizovano, u 2D i 3D tehnologiji.

BONUS VIDEO: Klara Hrvanović i Radivoje Raša Andrić: Voleli bismo da vidimo decu u bioskopima

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)