Letu dolazi kraj, Netfliks najavio nastavak popularnog božićnog filma

Film 27. avg. 202113:05
Podeli:
Foto:Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Nekrunisana princeza božićnih filmova Vanesa Hudgens već nekoliko godina ume da nas obraduje prazničnim filmovima zbog kojih ju je publika ponovo zavolela. Zato nas je obradovala činjenica da nas ove godine očekuje treći deo filma "The Princess Switch."

Snimanje filma završeno je u martu 2021. godine, što je Vanesa potvrdila na Instagramu.

Prema novom rasporedu koji je Netfliks objavio, premijera trećeg dela božićnog filma očekuje nas u novembru 2021. godine.

U novembru 2018. fanovi su prvi put posetili izmišljenu zemlju Belgraviju kada je prvi film prikazan na Netfliksu. Vanesa je glumila i Stejsi De Novo – pekarku iz Čikaga – i vojvotkinju Margaret od Montenara. Kada je sudbina spojila dve devojčice, odlučili su da promene mesto kako bi Margaret konačno živela normalnim životom.

Stvari su se zakomplikovale u drugom filmu, kada je Vanessa igrala tri umesto dva lika. Da, i Stejsi i Margaret su se vratile, ali ledi Fiona uzdrmala je sve, kada je pokušala da ukrade tron Montenara.

Da li ovo znači da će u trećem filmu Vanessa igrati četiri osobe? Odgovor je – ne.

„Odmah ću da demantujem tu glasinu, to se neće desiti. Tri lika su mi granica, to je ono što mentalno mogu da podnesem“, ispričala je.

Svi filmovi iz edicije „The Princess Switch“ dostupni su na Netfliksu sa prevodom na hrvatski jezik.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar