HBO konačno objavio datum premijere druge sezone „Euforije“

Film 25. nov. 202115:52
Podeli:
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

U junu 2019. godine, premijerno je prikazana serija Euforija, za mnoge šokantna i nepredvidiva, a opet bolno realna. Još od završetka, nestrpljivo čekamo nove epizode, a sada konačno znamo kada stižu.

Kroz osam epizoda pratili smo priču Ru, 17-godišnje devojke koja je zavisna od narkotika (a koju glumi Zendaja.) No, njen odnos sa drogom bio je samo deo ove provokativne tinejdžerske serije, koja je brzo postala hit širom sveta, ne samo zahvaljujući odličnoj glumačkoj postavi (a i glumi!) već i saundtreku sa Bili Ajliš, Migosom, Dodžom Ket i Lizo i pesmama koje su se savršeno uklopile u seriju.

PROČITAJTE JOŠ

Serija je donela i nagradu Emi glavnoj glumici: Zendaja je 21. septembra 2020. godine osvojila Emi za najbolju žensku ulogu u dramskoj seriji. Time je postala najmlađa osoba kojoj je ovo ikada pošlo za rukom i tek druga crna žena koja je osvojila nagradu u ovoj kategoriji.

Mnoge provokativne scene bile su previše za osetljive oči roditelja širom sveta: pisale su se peticije da se serija ukine, a ipak, HBO je odlučio da je obnovi za drugu sezonu. Pa, kada ćemo je gledati?

Druga sezona serije Euforije premijerno će biti prikazana 10. januara 2022. godine.

Snimanje druge sezone počelo je u martu 2020. godine, odmah nakon što su scenaristi razvili priču. Ipak, zbog globalne pandemije virusa COVID-19, snimanje je moralo da bude obustavljeno, pa se zbog toga sve odužilo.

BONUS VIDEO: Nova.rs na snimanju serije „Kljun“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar