Foto: Karl Moor / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Gledaoci u Sjedinjenim Američkim Državama imali su priliku da gledaju nove epizode nove serije Gossip Girl, koja je kod nas prevedena kao Tračara, a sada su nove epizode konačno stigle i kod nas – i to sa prevodom.

Nova priča biće svojevrsni nastavak prethodne, a radnja se dešava osam godina nakon završetka originalne, odnosno kada je sajt „Tračara“ ugašen.

PROČITAJTE JOŠ

Ova ekstenzija kultnog hita vraća gledaoce na Aper Ist Sajd, gotovo deceniju nakon što je ugašen originalni veb-sajt Tračare, gde nova generacija tinejdžera iz privatne škole upoznaje nemilosrdnu i promenljivu stvarnost u svetu neprestanog društvenog nadzora.

Istražujući skandalozne živote elite sa Menhetna, serija istražuje koliko su društvene mreže – i sam pejzaž Njujorka – evoluirali otkad smo poslednji put tračarili na stepenicama Metropolitena. Iako su se vremena možda promenila, drama je veća nego ikad.

Serija je zasnovana na bestseler romanima Sesili fon Zigesar, kao i na originalnoj seriji, koja se prikazivala od 2007. do 2012. godine

Kada će Tračara biti dostupna u Srbiji? 

Nove epizode serije Tračara stigle su na HBO GO 26. oktobra, prevedene na srpski jezik, ali i ostale regionalne jezike. Tog dana biće dostupno prvih šest epizoda prve sezone.

Pogledajte trejler.

BONUS VIDEO: Kljun najuspešnija regionalna serija, fascinantna mešavina žanrova

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.