Foto:Screenshot Youtube

Serija "Uvod u anatomiju" imaće i 19. sezonu, najavio je ABC u ponedeljak, čime se nastavlja jedna od najdugovečnijih serija u istoriji američke televizije, 'doktorska' sapunica koja i dalje ima vrlo visoku gledanost.

PROČITAJTE JOŠ

“Ne mogu biti uzbuđenija nego što jesam time što ćemo nastaviti još jednu sezonu da pričamo priče o Meredit, Bejli, Ričardu i drugim lekarima u bolnici Grey Sloan Memorial“, rekla je autorka serije Šonda Rajms.

Iako ta medicinska sapunica ima i dalje visoku gledanost, glumica Elen Pompeo, koja glumi Meredit Grej, već je govorila o mogućem okončanju serije nakon dve decenije.

“Pokušavam sve da uverim da se mora završiti. Čini mi se da sam super naivna kad govorim ‘Ali kako će priča izgledati, šta ćemo ispričati“, rekla je prošlog meseca za Insajder.

Sedamnaesta sezona serije bila je posvećena borbi protiv pandemije koronavirusa, a trenutno se snima 18. sezona, prenosi N1.

“‘Uvod u anatomiju ima globalni uticaj na ljude koji se ne može zanemariti“, rekla je izvršna producentkinja serije Krista Vernof.

„Serija nas dira, ponekad menja srca i umove širom sveta kroz duboku povezanost koju ljudi osećaju s likovima“, dodala je.

Ova medicinska drama snima se od 2005. godine.

BONUS VIDEO: Bili smo na snimajućem setu serije „U zagrljaju Crne ruke“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)