Džej: Dok mi se ne otvori grlo moram da se raspevavam

Showbiz 05. okt. 202023:32
Podeli:
Foto:Nemanja Jovanović

"Neka svi požive karijeru kao što je moja, to svima od srca želim. Kad se setim koliko sam puta bio ušikan, i ja, i svi oko mene, pa je dovoljno samo da pogledam u oči i dignem ruku, a publika sama peva bez greške i pauze", rekao je folker.

PROČITAJTE JOŠ

Džej Ramadanovski kraj leta proveo je na Crnogorskom primorju. S obzirom na to da poslednje dve decenije svake sezone letuje na istom mestu, pevača ni situacija sa koronavirusom nije sprečila da i ove godine ode i nauživa se za sve pare. Iako nije radio, Džej je sa svojim prijateljima noću pravio sedeljke, pijuckao i pevušio, pa se pohvalio da ga grlo i dalje dobro služi, iako mnogi komentarišu da više ne može da peva.

Foto: Nemanja Jovanović

„Svi očekuju da ja pevam i igram kao što sam to radi osamdesetih. Pevam i dalje i srećan sam. Neka svi požive karijeru kao što je moja, to svima od srca želim. Kad se setim koliko sam puta bio ušikan, i ja, i svi oko mene, pa je dovoljno samo da pogledam u oči i dignem ruku, a publika sama peva bez greške i pauze. Dok mi se ne otvori grlo, moram da se raspevavam. Malo smetaju i pljuge, ja sam stari puštač, pušim od voje devete godine. I neću da ih batalim. Škode mi, ali neka. Dugo će vam Džeki pevati i igrati, nita se vi ne brinite“, rekao je pevač.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar