Foto:Zoran Lončarević

Pevačica Dunja Ilić, koju su pratile brojne kontroverze, podelila je sa Instagram pratiocima svoje trenutno emotivno stanje, u kojem apeluje na razumevanje i pojedinaca i države.

PROŠITAJTE JOŠ

Pevačica Dunja Ilić, poznata po brojnim skandalima koje je pravila tokom svoje karijere, oglasila se na društvenim mrežama posle pauze od nekoliko nedelja. Ona je sa svojim Instagram pratiocima podelila sliku ispod koje je objasnila da polako izlazi iz depresije u koju je zapala, kao i da je sa svim lošim potezima u svom životu završila.

– Ćao mili, red je da se oglasim. Držim se i radim. Jurim kesten boju kose, a pala je i nova tetovažica. Nisam još uvek za druženja i priče, ali eto imala sam potrebu da dam do znanja da sam malo bolje. J****a je stvar depresija, a još j******e kad neko otvoreno prizna i na to mu se rovitom nakači da će opet da se ubija, drogira, opija itd. Ja sam sa opijanjima, ubijanjima i drogiranjama završila. A to što sam zapala u depresiju je sticaj životnih okolnosti o kojima ne bih da drobim – napisala je Dunja i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Cao mili, red da se oglasim 🙂 Drzim se i radim 🙂 Jurim kesten boju kose a pala je i nova tetovazica 🙂 Nisam jos uvek za druzenja i price ali eto imala sam potrebu da dam do znanja da sam malo bolje 🙂 Jebena je stvar depresija a jos jebenije kad neko otvoreno prizna i na to mu se rovitom nakaci da ce opet da se ubija, drogira, opija itd. Ja sam sa opijanjima, ubijanjima i drogiranjama zavrsila. A to sto sam zapala u depresiju je sticaj zivotnih okolnosti o kojima ne bih da drobim. Moja depresija je blaga i jebena. Mogu misliti kako je ljudima koji se bore sa jakom depresijom. Ne sprdajte nikog, ne dirajte coveka dok mu je lose ko picke i ne igrajte se sa takvim stanjima kod ljudi. Srbija treba mnogooo da poradi na edukaciji po pitanju mentalnog zdravlja i shvati da je mentalni poremećaj pa bila to i mnogima „bolest dosade“ depresija OZBILJNA STVAR! Edukovati se i izgraditi razumevanje i toleranciju a ne suditi, ismejavati i napadati. Odoh opet odavde pa se nadam da cu uskoro imati volje za cesce objave 🙂 Volim vas sve i zelim vam divan dan #mentalhealth #love #toleranceandeducation ???

Објава коју дели Sash… (@sasha______ivanovna) дана

– Moja depresija je blaga i j****a. Mogu misliti kako je ljudima koji se bore sa jakom depresijom. Ne sprdajte nikog, ne dirajte čoveka dok mu je loše kao p***e i ne igrajte se sa takvim stanjima kod ljudi. Srbija treba mnogo da poradi na edukaciji po pitanju mentalnog zdravlja i shvati da je mentalni poremećaj, pa bila to i mnogima „bolest dosade“, ozbiljna stvar! Edukovati se i izgraditi razumevanje i toleranciju, a ne suditi, ismejavati i napadati. Odoh opet odavde, pa se nadam da cu uskoro imati volje za češće objave. Volim vas sve i želim vam divan dan – objavila je Dunja.

Podsetimo, posle burnih ljubavnih brodoloma, pokušaja samoubistva i smrti oca, bivša pevačica se odselila u Gruziju i sada radi kao tarot tumač. Njen sadašnji život nije ni blizu onog koji je nekada živela. Dunja Ilić je rođena u Beogradu, u imućnoj porodici. Imala je sve što je poželela, poslugu i vozače. Njena karijera je krenula uzlaznom putanjom. O visokobudžetnim spotovima se puno pisalo i pričalo, sve dok njen otac nije bankrotirao.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.