Glumica besna zbog komentara Đorđa Davida u Zvezdama Granda

Podeli:
Foto: Arhiva

Mlada glumica Isidora Simijonović pobesnela je zbog komentara koji je roker Đorđe David uputio kandidatkinji Sanji Todorović u emisiji "Zvezde Granda", a svoj stav iznela je javno putem društvenih mreža.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, Đorđe je osim pevačkog kvaliteta devojke koja je nastupala, prokomentarisao i njen fizički izgled i poručio joj da nedopustivo izgleda za svoje godine, što je zgrozilo glumicu koja se proslavila u seriji „Ubice moga oca“ i filmu „Klip“ iz 2012. godine.

„Nedopustivo je da drugu godinu u takmičenju Zvezde Granda opet dolazimo na istu priču koja može mnogo da te košta. Ovo jednostavno nije ukusno, vizuelno. Kao pevač, koji je strašan, ti si sebi dozvolila… Kako da ti kažem… Mene to boli, jer sam ti bio mentor. Ja s tim ne mogu da se pomirim, sa kompletnim autfitom i tvojim izgledom večeras. Ti sebi ne možeš da dozvoliš u 20 i koliko godina, da toliko ne vodiš računa! Ti na pevanju još moraš da poradiš. Molim te povedi računa, zato što sam tvoj navijač“, rekao je on takmičarki Sanji Todorović.

Upravo zbog ovakvog komentara društvene mreže su se usijale, a Isidora je na svom Instagram storiju podelila objavu jednog korisnika u kojoj piše:

„Čovek od 56 godina da govori devojci od 23 da nije ukusno kako izgleda. I ovo normalno prolazi na televiziji. Jezivo „, piše u objavi, a Isidora je na to dodala i svoj komentar:

„Užas“, poručila je mlada glumica.

Isidora Simjinović
Foto: Instagram/isidorasimijonovic

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar