Foto: EPA/DANIEL BARRY

Glumac Ešton Kučer proveo je devet godina u braku sa holivudskom glumicom Demi Mur, koja je 15 godina starija od njega i koja je iznela nove gnusne detalje iz njihovog braka.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, oni su se venčali 2005, a razveli 2013. godine. Nakon što su finalizovali razvod glumac je navodno otišao u planine kako bi bio udaljen od svih i kako bi se oporavio od raskida.

Međutim, Demi je ta koja i dalje deluje povređeno i koja iznova iznosi u javnost detalje iz njihovog braka. Otkrila je da ju je glumac navodno nekoliko puta prevario, a otkrila je i sa kim. U pitanju su izvesne Britni Džons i Sara Leal.

Takođe, Demi je otkrila da ju je bivši suprug često nagovarao na seks u troje, a ona bi na to pristajala kako bi mu pokazala da je „kul“.

Ona je pre nekoliko dana otkrila još neke detelje iz njihovog seksualnog života, a najgore joj je bilo kada ju je prisilio da urinira po njemu.

„Bilo je to toliko ponižavajuće i odvratno, još uvek imam traume zbog našeg odnosa“, otkrila je glumica.

Podsetimo, Ešton je već 5 godina u srećnom braku sa koleginicom Milom Kunis, s kojom ima dvoje dece. U potpunosti je posvećen porodici i ne zanima ga šta Demi govori.

S druge strane, Demi kaže da je sada srećna, slobodna i neopterećena odnosima.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (10)