Podeli
Foto: EPA-EFE/Niklas Halle'n

Dejvid i Viktorija Beckam preležali su koronavirus, piše "The Sun". Kako se navodi, par se u tajnosti borio s virusom, nakon što su se zarazili u SAD.

PROČITAJTE JOŠ

“Bila je prava noćna mora. Dejvid je išao u Ameriku da obavi neke obaveze vezane za svoj klub Inter Majami, a Viktorija i porodica išli su s njim kako bi ga podržali. Bili su na nakoliko događaja gde je Dejvid imao promotivne dužnosti, rukovao se i ljubio s navijačima kluba”, kaže prijatelj blizak paru za strane medije.

Kad su se vratili u Veliku Britaniju, Dejvid se osećao loše, a potom je Viktoriju počelo da boli grlo i imala je visoku temperaturu.

“Istovremeno, nekoliko njihovih zaposlenih, uključujući vozače, obezbeđenje i asistente, počeli su da se osećaju loše. Viktorija je mnogo paničila i celoj porodici naredila da budu u karantinu više od dve nedelje. Bojala se da će je proširiti i učinila je sve kako bi umanjila taj rizik”, dodaje prijatelj Bekamovih.

Par se navodno zarazio još početkom marta. Najpre su išli u Los Anđeles, gde je Dejvidov klub igrao utakmicu, pa su se vratili u London, da bi potom otputovali u Majami. Kako pišu strani mediji, zarazili su se navodno 1. marta, dok su nekoliko dana nakon slavili Bruklinov 21. rođendan. Na rođendanu starijeg sina bili su gosti poput Stormzija i Eme Banton. Zbog straha da ne prekrše mere, Bekamovi su posle otkazali rođendan sina Romea.

View this post on Instagram

Kisses @davidbeckham, I love u 💕

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Porodica Bekam odbila je da komentiriše ove navode.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar