Podeli
Foto: Arhiva/Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic

"Pre godinu dana sam video Lorenu. To je moje prvo dete, moja prva ljubav, da kažemo tako. Svaki otac je slab na ćerku, na žensko dete. Nedostaje mi najviše na svetu i dao bih sve na svetu da je vidim bar na sat, na minut", rekao je pevač Darko Lazić u jednoj emisiji. Njegova bivša supruga Ana Sević nakon toga je objavila njihovu prepisku i fotografije, u kojoj se jasno vidi da je njihova ćerka Lorena letos proslavila rođendan kod njega u Brestaču.

PROČITAJTE JOŠ

Pevač Darko Lazić gostujući danas u jednoj emisiji otkrio je da ćerku Lorenu, koju je dobio u braku sa pevačicom i voditeljkom Anom Sević, nije video godinu dana.

“Pre godinu dana sam video Lorenu. To je moje prvo dete, moja prva ljubav, da kažemo tako. Svaki otac je slab na ćerku, na žensko dete. Nedostaje mi najviše na svetu i dao bih sve na svetu da je vidim bar na sat, na minut”, prokomentarisao je folker i istakao da je razlog tome njegov neraščišćen odnos s njom.

“To što Ana i ja imamo neki naš odnos, nešto što nije ispeglano, razjašnjen.. Samo sam rekao Ani: “Okej, sve se da rešiti, ali nećeš ti meni nauditi, ni tebi, već tom detetu”. Svako dete ima pravo da bude sa svojim ocem i sa majkom, naravno”, rekao je pevač.

Foto: Instagram/anasevicofficial

Međutim, njegova izjava očigledno je naljutila Sevićevu, koja ga je nakon samo nekoliko minuta demantovala na Instagramu, i to sa pisanim dokazima. Naime, Ana je objavila prepislku između njih dvoje, gde se jasno vidi da je njihova ćerka kod Lazića u Brestaču letos proslavila 6. rođendan, te da je slagao da je nije video 12 meseci.

Foto: Instagram/anasevicofficial

Podsetimo, Ana i Darko nakon razvoda nisu ostali u sjajnim odnosima, ali pomirili su se prošle godine pred njegov koncert u centru “Sava”, na koji je ona lično dovela njihovu ćerku. Međutim, ubrzo su ponovo “zaratili”, a Darko je čak za jedan dnevni list rekao da su u svađi, te da ga je varala u braku. Darko je dobio sina Alekseja u vanbračnoj zajednici sa Marinom Gagić, a Ana je trudna sa njenim dugogodišnjim dečkom Danijelom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar