Čukanović nakon Palminog nokauta: Dobio sam šta sam tražio

Showbiz 02. nov. 202014:35
Podeli:
Foto: Printscreen/Tv Prva

Dragan Marković Palma bio je gost jutarnjeg programa na TV "Prva", kod voditelja Filipa Čukanovića i tom prilikom ga oborio na pod - bukvalno. Iako je Palma za Nova.rs isprva rekao da je došlo do nesporazuma, voditelj kroz smeh kaže da je njegov pad bio očekivan, s obzirom na njihovu konstituciju, te da je sve u najboljem redu.

„Sve što mogu da kažem je da što sam tražio, to sam i dobio. Kada pogledate moju i Palminu konsituticiju, vrlo je logično da se desilo to što se desilo. Odmah sam posle toga ustao, on je pokazao svoju veštinu. Nisam znao šta me je snaslo. Završeno je sve posle 2 i po sekunde“, rekao je kroz smeh Čukanović za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

„Suština je da vas ujutru malo razglavim, ima mnogo teških tema, treba da postoji i malo smeha“, zaključio je voditelj za naš portal.

Dragan Marković Palma, s druge strane, za Nova.rs je rekao da je u početku između njega i voditelja došlo do nesporazuma.

„Ja sam Filipu poručio majicu „Kekec“ iz prodavnice za decu. On me je pitao zašto ga vređam da je kepec, a ja ga nisam tako nazvao već sam mu rekao da je prodavnica „Kekec“. To sam uradio jer sam mu dao komliment da dobro izgleda i ima odličnu liniju, a on je mislio da sam ironičan i da se sprdam. Insistirao je da mu pokažem neku moju borilačku veštinu i prihvatio sam, samo iz razloga da narod ne pomisli da objavljujem lažne snimke. Nije bio pravi udarac iz kik-boksa zbog razlike u kilaži, nego jedan zahvat gde se on nakon sekunde našao na podu. Međutim, držao sam ga da ne padne i ne udari se“, rekao je Palma za naš portal.

Podsetimo, jutros je u jutarnjem programu na TV Prva, voditelj „isprovocirao“ Palmu da mu pokaže svoje borilačke veštine.

Palma je potom odmah ustao sa stolice i na licu mesta voditelju pokazao jedan od zahvata koje praktikuje.

“Ja mogu da vam pokažem, da vidite, za dve sekunde ste na podu, a ne udaram vas”, rekao je on. Voditelj se potom našao na podu.

 

View this post on Instagram

 

Ne izazivaj Palmu!!! Nikada ?

A post shared by Filip Čukanović (@filipcukanovic) on

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar