Foto: EPA/NINA PROMMER

Prema novim sudskim dokumentima koji su dospeli u američke medije, pop zvezda Britni Spirs odbila je da se pojavi na "The Zone" - specijalno organizovanu prodaju njenih parfema koja je bila dogovorena ranije tokom godine, zbog čega je njen menadžment morao da plati odštetu od milion dolara.

„Britni Spirs odbija da učestvuje u bilo kakvom poslovnom projektu, uključujući i ranije dogovoreno pojavljivanje u lokalnoj prodavnici koja je tog dana prodavala njene parfeme po promotivnoj ceni. Ona nije pokazala ni minimalan trud da ispuni ranije potpisane ugovore, što je rezultiralo plaćanjem odštete od milion dolara. I dalje odbija da sarađuje i time šteti sopstvenom bogatstvu“, piše u dokumentima koji su dospeli u američke medije.

PROČITAJTE JOŠ

Drugim rečima, „The Zone“ je platio Britni Spirs milion dolara kako bi se tog određenog dana pojavila u jednoj od njihovih prodavnica, ali je ona, iako je ugovor bio ranije potpisan, odbila da napusti svoju vilu u Malibuu.

Američki mediji navode da je ovo očajnički pokušaj pop zvezde da se oslobodi dugogodišnjeg starateljstva koje nad njom ima njen otac Džejmi Spirs.

Tokom prethodnih 12 godina Britni Spirs je izdala četiri albuma, organizovala izložbu svojih slika 2018. godine. Britni je takođe bila i član žirija svetski poznatog talent šou programa X Faktor, te je lansirala parfeme i modne proizvode. Održala je i nekoliko sezona mega uspešne koncertne rezidencije u Las Vegasu.

Međutim, nakon nervnog sloma koji je doživela 2007. godine, Britni je bilo onemogućeno mnogo toga – da vozi kola, da glasa, da se venča, da se uda i rodi još dece, da troši sopstveni novac, a njenim životom je u potpunosti upravljao njen otac.

Pokret #FreeBritney (prim.aut. Oslobodite Britni) nastao je kao reakcija njenih zabrinutih fanova, a priključile su mu se i javne ličnosti poput Majli Sajrus i Rajs Mekgouan.

Cilj ovog spontanog pokreta je traženje pravde za “pop princezu” Britni Spirs, koja već godinama zarađuje novac kojim ne može da raspolaže, već od svojih staratelja dobija nedeljni džeparac, te ne može sama ni da donosi svoje odluke, ni stara se o sebi.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i  Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)