Britni izgubila bitku: Sud odbio njen zahtev

Showbiz 12. nov 202011:32
Podeli:
Foto: EPA/NINA PROMMER

Američki sud odbio je zahtev Britni Spirs da njenog oca ukloni kao njenog staratelja. Džejmi Spirs je zakonski staratelj svoje ćerke već 12 godina, usled zabrinutosti zbog njenog mentalnog zdravlja.

PROČITAJTE JOŠ

Samjuel Ingam, advokat pop zvezde, rekao je da se Britni „plaši“ oca kao i da neće nastupati sve dok on ostane na poziciji staratelja.

Advokat njenog oca tvrdio je da je Džejmi uvek postupao u najboljem interesu svoje ćerke. Sudija je rekao da će razmotriti buduće žalbe na njegovo otpuštanje ili potpuno uklanjanje.

U međuvremenu, na zahtev Britni Spirs, finansijska kompanija „Bessemer Trust“ imenovana je za kostaratelja.

Tokom saslušanja u utorak, Ingam je rekao da ona i njen otac nemaju „održiv radni odnos“ i da „dugo nisu razgovarali“.

Ali Vivijen Torin, advokat Džejmija Spirsa, tvrdila je da je razlog zbog kog nisu razgovarali taj što je gospodin Ingam savetovao Britni da ne komunicira sa ocem.

 

View this post on Instagram

 

???

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Gospođa Torin je takođe branila način rada Džejmija Spirsa kao staratelja.

Kada je preuzeo tu ulogu, gospođa Spears je bila u parnicama vrednih desetina miliona dolara. Ali pod njegovim vodstvom, prema rečima advokatice Torin, njeno poslovanje sada vredi 60 miliona dolara.

 

View this post on Instagram

 

The first pic was taken over the weekend but the second one was a shot I took 3 months ago that I haven’t shared yet ???!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Pravna bitka odvija se u pozadini pokreta „Oslobodite Britni“ – grupe obožavalaca koji veruju da Britni drže u zatočeništvu kako njen otac tako i drugi učesnici ovog procesa.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar