Britanski tabloid mora da isplati Megan Markl pola miliona

Showbiz 03. mar. 202113:07
Podeli:
Foto: EPA-EFE/KIM LUDBROOK

Urednik časopisa "Mail on Sunday", britanskog tabloida mora isplatiti više od pola miliona evra za troškove sudskog postupka nakon što su izgubili spor sa Megan Markl. Naime, oni su narušili privatnost Megan objavivši njeno pismo upućeno ocu.

Pročitajte još:

Na ročištu koje je održano u utorak, 2. marta, sudija je naložio da grupa „Associated Newspapers“ izvrši uplatu u iznosu od 450.000 funti za pokrivanje svojih sudskih troškova. Advokat vojvotkinje od Seksasa, Ian Mill tražio je 750.000 funti.

Advokati britanske medijske kuće planiraju da ulože žalbu na presudu, a advokat vojvotkinje zatražio je da se nakon presude izrečene prošlog meseca da na naslovnici novina objave javni demant.

Podsetimo, Megan Markl tužila je medijsku kuću „Associated Newspapers“, za kršenje privatnosti izdavanjem delova rukom pisanog pisma koje je u avgustu 2018. uputila ocu Tomasu Markleu, a sa kojim je trenutno u lošim odnosima.

Pismo je napisala nekoliko meseci nakon venčanja s Harijem, na koje njen otac nije došao zbog zdravstvenih problema. U pismu je od oca zatražila da prestane da putem medija iznosi lažne informacije da je tada navodno raskinula vezu sa Harijem.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar